HOME     ABOUT     AANBOD     PRIJZEN     AGENDA     FOTO'S     LINKS

B-fit Bakel

Schoolstraat 2

5761 BV Bakel

0492 – 345 307

b-fit@hetnet.nl

 

Even voorstellen: Wim van de Meulenhof, bijna twee meter lang en net iets meer dan 40 jaar stapelgek op sport. Al op 8 jarige leeftijd was Wim iedere week te vinden op de wielerbaan van wielrenvereniging Buitenlust in Helmond, de vereniging waar ook Leontien van Moorsel groot is geworden.  Eerst op een fiets zonder versnellingen, maar naarmate hij, niet alleen ouder, maar vooral ook groter werd, groeide de fiets met hem mee.

 

Zijn fiets werd een verlengstuk van zijn lichaam en de sport nam voor hem een steeds grotere plek in zijn leven in. School vond hij minder interessant. Wim deed een opleiding voor metselaar, maar wou verder alleen maar fietsen……… Dit begon ook steeds professionelere vormen aan te nemen.

 

Eerst vanaf 1990 als stagiaire, later als amateur en tenslotte als prof, reed hij o.a. voor de ploegen van Buckler (Nederland), TVM – Sanyo (Nederland), Zetelhallen (België), Foreldorado – Golff (Nederland), Bankgiroloterij - Batavus (Nederland) en Team Cologne (Duitsland). Dit alles resulteerde o.a. in de overwinning van het NK op de weg voor Amateurs in 1999 en verder nog een vijftal etappe-overwinningen en een wedstrijdzege in diverse rondes in Europa. Verder reed Wim ondermeer in de Vuelta, de Giro d'Italia en in Australië.

 

In 2002 heeft Wim z’n professionele fiets in de spreekwoordelijke wilgen gehangen, maar heeft de sport zeker niet vaarwel gezegd. Wim deed diverse opleidingen voor Fitnessinstructeur en masseur en werkte als zodanig in een sportschool in Helmond.

 

In 2003 heeft Wim samen met zijn vrouw Judith de stap gezet die hij al een aantal jaren ambieerde: een eigen sportschool beginnen. Hiervoor is het huidige pand in Bakel aangekocht en na een grondige verbouwing is B-Fit Bakel in oktober 2003 geopend. Fietsen doet Wim nog regelmatig, niet alleen op de renfiets, maar ook op de mountainbike. Vraag gerust aan hem of je een keer mee mag fietsen. Je zult merken dat hij het nog niet verleerd is……

 

Openingstijden

7 dagen per week

09.30 – 12.00u

Ma. t/m Do.

16.30 – 22.00u

Di.

vanaf 14.00u

Vr.

16.30 – 20.30u

   
   
   
       
   

Ontwerp: Albert Spijker 2007